Lisätty: 29.06.15

Ajankohtaisia kuulumisia!

Teatteripuvustusrintamalla on pitänyt kiirettä. Kevään aikana Turun Linnateatteriin on loihdittu Mellakan ja Råckin puvustukset ja Kaarinan Nuorisoteatteriin taas Sinisen auringon puvustus. Kesäteatteririntamalla on toteutettu Linnateatterin Stockmann Yard ja Juhannuksena ensi-iltansa saanut Himolan kesäteatterin Liian paksu perhoseksi. Stockmann Yard ja Liian paksu perhoseksi pyörivät koko kesäkauden, kannattaa mennä katsomaan! Molemmat erinomaisia oman lajityyppinsä edustajia!

Lue lisää »
Lisätty: 28.01.14

Kevään ja kesän 2014 teatteripuvustukset!

Keväällä 2014 pukusuunnittelija Anniina Kuula suunnittelee teatteripuvustuksen Linnateatterille Turun mielettömään tulevaisuuteen! Kesällä 2014 puvustus loihditaan Kaarinan nuorisoteatterin Pitkään kuumaan kesään! Tulossa siis mieletön tulevaisuus ja pitkä kuuma kesä, kuulostaa hyvältä! Lisäksi juhannuksena ensi-iltansa saa Himolan kesäteatterin Suurkulo ja Kustaa!

Lue lisää »
Lisätty: 27.08.13

Syksyn teatteripuvustusprojektit!

Anniina Kuulan teatteripuvustuksia on nähtävissä tämän syksyn aikana Linnateatterin Choice-musikaalissa, joka saa ensi-iltansa Turun Logomossa 29.10. ja Kaarinan Nuorisoteatterin näytelmässä Vuosi Nuoruudestani, jonka ensi-ilta on 11.10. Kaarinan Nuorisoteatterin lavalla Kaarinassa.

Lue lisää »
Lisätty: 29.01.13

Kevään tulevia projekteja!

Tänä keväänä Anniina Kuulan puvustuksia nähtävissä Turun Ylioppilasteatterin Golemissa (ensi-ilta 19.1.), Linnateatterin Rempallaan-komediassa (ensi-ilta 15.3.), Maneeri-teatterin Syntymäpäiväjuhlissa (ensi-ilta 22.3.) ja Kaarinan Nuorisoteatterin lasten näytelmässä Limppu & Pullava (ensi-ilta 5.4).

Lue lisää »